Експерти помагат безплатно за търсене на работа

1481854_10201956652950463_1078155525_n

Manpower Bulgaria

Всеки желаещ във Варна да упражни чуждите си езици, да проучи пазара на труда и да се консултира със специалисти за написването на автобиография или мотивационно писмо, може да го направи идния четвъртък (19 декември). Събитието се организира за поредна година от Менпауър България и е напълно безплатно. То ще се проведе на ул. „Радко Димитриев“ 7а, между 9 и 20 ч.

Целта на инициативата е де се обсъдят различните възможности, които се предлагат на пазара на труда за хората владеещи чужди езици.

„Очакваме хора, които владеят различни чужди езици и искат да ги практикуват на работното си място. Ще се дискутират различните възможности, които се предоставят на хората с чужди езици, ще се дават насоки как да се напише автобиография и мотивационно писмо, както и как да се държат кандидатите по време на интервю“, обясни Емил Капрелов, представител на организаторите.

Фирмата инициатор на събитието е световен лидер при новаторските решения, свързани с човешките ресурси. Компанията е с над 60 години опит и 3 900 офиса в цял свят. Благодарение на дългогодишния си опит създава уникален набор от новаторски решения, в това число подбор, оценка, обучение, развитие и кариерно управление на кадри, преквалификация, аутсорсинг и консултации. У нас фирмата разполага с офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна. „Създаваме силни връзки между организациите и талантите, от които се нуждаят, за да засилят своята конкурентоспособност и да отключат потенциала на своите служители. Създавайки такива мощни връзки, ние подпомагаме всички да постигнат повече, отколкото са мечтали, и по този начин зареждаме пазара на труда“, допълни Капрелов.

Вашият коментар